Joomuk | Výročí 20 let naší školy
17273
post-template-default,single,single-post,postid-17273,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Výročí 20 let naší školy

05 Bře Výročí 20 let naší školy


Dnes je to přesně 20 let, co pan Jozef Juhás založil ve Frýdku-Místku oddíl Taekwonda pod názvem Škola JOOMUK.

S ohledem na současnou situaci, nemůžeme toto významné jubileum společně oslavit. Dovolte mi, abych za nás všechny, alespoň takto na dálku poděkoval panu Juhásovi, za jeho dlouholetou práci, úsilí a čas, který věnoval vybudování školy Taekwonda. Řadami naší školy prošly desítky dětí a dospělých, kteří nejen cvičili Taekwondo, ale vybudovali také nová přátelství, zažili bezpočet zážitku a společně tvořili tým a ducha oddílu JOOMUK.

Vždyť právě on, je tím pravým příkladem aplikace zásad Taekwonda v praxi – zdvořilosti, čestnosti, vytrvalosti, sebeovládání a nezdolného ducha, když i přes svůj pokročilý věk je stále aktivní a s chutí trénuje a předává své zkušenosti.

Je pro nás nejen vzorem, ale i motivací rozvíjet se, a to nejen v oblasti sportu, ale i ve vzdělávání a dalších aktivitách.

Samozřejmě závěrem bychom rádi poděkovali také dalším trenérům a asistentům, ať již současným či minulým, bez jejichž pomoci by nebylo reálné tak početnou skupinu žáků trénovat, zejména Michaelu Žitníkovi, Marku Maierovi a Zbyňku Pavlíkovi.

Děkujeme, všem přejeme pevné zdraví a spoustu dalších let u tohoto krásného korejského umění sebeobrany.